Semi-Isolated Physiology - Let Your Angel Do The Walking.

Flytt mellan bra hyresrätter.

När man har ett boende som man trivs i ska man var försiktigt med att välja bort det för att man kan byta till ett annat. Det var när jag skulle flytta till ett nytt ställe på kartan och då hade det blivit fel mellan mig och den nya hyresvärden. Det var då som jag snabbt valde att ta en andrahands bostad tills jag kunde hitta en bra hyresvärd som man kunde lita på och detta är bra att kunna få tag på när man råkar i knipa och det kan bara vara att man har uppfattat fel saker som denna gången gjorde att jag nästan skulle få stå med allt på barbacka. Det är tur att det finns bra lägenheter man kan hyra snabbt om det skulle ske ett missförstånd som denna gången och så efter det så hittade jag en ny bostad som var fantastisk bra utförd och är den dröm jag boende jag ville ha med jaccossi och bastu.